Metamorfose massage

Wat is het?
Metamorfose massage ondersteunt allerlei veranderingsprocessen vanuit je eigen levensenergie.  Deze energie kan worden vrijgemaakt en zorgt voor groei en verandering van binnenuit.

Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je steeds meer worden zoals je bedoeld bent.

Metamorfose massage houdt zich niet bezig met speciale symptomen of klachten, maar werkt op de mens als geheel. Oude blokkades – oude opvattingen, overtuigingen en emoties - kunnen in beweging komen en losgelaten worden.
Voor meer informatie zie de website van de werkgroep Metamorfose Massage.

 

Hoe werkt het?
Deze zachte massage/ aanraking op zowel de voeten als op de handen en het achterhoofd kan een heel diepe uitwerking hebben.
Metamorfose massages zijn heel goed toe te passen in een voetreflexbehandeltraject.

 

Voor wie?
Metamorfose massage is geschikt voor iedereen. Er zijn geen contra-indicaties.

Voor mensen die in een veranderingsproces zitten, zoals verandering in de thuissituatie, echtscheiding, problemen op school, werk, ziekte of rouwproces kan metamorfosemassage ondersteunend zijn.

Metamorfose massage wordt veel toegepast bij kinderen met het Downsyndroom, ADHD en autistische kinderen. Deze behandeling is een niet-opdringerige vorm van communicatie en helpt hen tot rust te komen.

Metamorfosemassage is ook geschikt voor mensen die een diepe innerlijke verandering in gang willen zetten, omdat ze het idee hebben stil te staan, op de verkeerde weg te zitten of nog niet te zijn, wie ze (kunnen) zijn…

 

Ervaringen
R: ‘…Ik blijf het hele bijzondere ervaringen vinden, de massages. Volgens mij heb ik er nieuwe energie door gekregen....kan op dit moment een hele hoop aan.’

C1: ‘Iedere keer wanneer ik terugkom van je metamorfosemassage voel ik me dichter verbonden met mezelf, met mijn innerlijke persoon. Het is heerlijk ontspannen en het effect werkt nog lang na. De energie stroomt weer lekker door en dit voelt lichamelijk goed en leidt tot helder inzicht. Ik kijk telkens weer uit naar de volgende metamorfosemassage.’

C2: ‘Je metamorfosemassage was voor mij erg prettig. Ook de dagen erna bleef ik 'op wolkjes' lopen.’

M: ‘Jouw massage voelde erg goed. Ik gloeide helemaal toen ik naar bed ging. Meestal heb ik ijskoude voeten... Ik was heel erg moe en lag supervroeg in bed!  Wél een goede moeheid. Uitstekend geslapen! Ik voelde ook van alles stromen, moeilijk uit te leggen. Maar er gebeurde van alles.’

 

Steeds meer worden wie je bent